navigationskurser.se    © 2008     

 

Våra deltagare

Här har några av våra deltagare gett kommentarer om kurserna.

"Jag ville gå på Kustskepparkursen i Grekland därför att den inkluderar så mycket praktik. Det är alltid lättare att lära sig genom att prova än att sitta och bara lyssna. Kursen har varit jättebra med pluggande och mycket skoj. Jag har haft en bra tid där nere. Förutom att jag lärde mig hantera ett fritidsskepp på ett bra sätt så träffade jag flera trevliga människor som har samma intresse. Vi håller kontakt också i Sverige. I framtiden vill jag gärna jobba med båtar av olika slag därför går jag nu i skolan och pluggar till Fartygsbefäl klass 8 och maskinbefäl klass 6. Min kustskepparkurs har byggt en bra grund. Det finns fortfarande mycket att lära och samla erfarenheter, men det har varit en bra start. Jag hoppas på en rolig fortsättning nästa år med samma gäng."

Isabell Runge, Norrtälje
Kustskepparkurs i Grekland

------------------------------------
"Hej Bengt & Anki,

Hoppas att ni och Bertha mår bra. Jag vill bara tacka för en utmärkt kurs. Lagom tempo, bra pedagogik, bra struktur, noll svammel och trevlig stämning. Både jag och Viveca hade stort utbyte.

Troligen återkommer jag om kustskepparen.

Bästa hälsningar

Anders Zimdahl
Häst & Sport Resor AB"

------------------------------------
"Trots våra tidigare kunskaper har vi fått en konkret koppling mellan teori och verklighet. Upplägget med slutprov sista dan tycker vi var perfekt då det gav ett engagemang och ett allvar åt hela kursveckan. Så här efteråt kan vi bara konstatera att segla i Grekland är både lärorikt och trevligt. För mig har det betytt nya kunskaper, vänner och i framtiden lägre omsättning av propellrar."

Tomas Julin, Stockholm
Förarintygskurs, kustskepparkurs

------------------------------------
"Jag ville ta förarintyget eftersom vi har båt i familjen. Det blir roligare ju mera kunskaper man har. Det är också en säkerhetsaspekt. Båtlivet är ett gemensamt fritidsintresse för hela familjen. Det var en mycket lärorik och rolig kurs. Bra att gå intensiv-kurs med en bra blandning mellan teori och praktik. Det är också trevligt att träffa andra båtintresserade människor. Det blir absolut bara roligare och roligare ju mer kunskaper man har. Sommar i båt i skärgården är det bästa jag vet!"

Christina Jacobson, Gävle
Förarintygskurs

 

 

Bengts båtblogg

Bengt Utterström bloggar om båtar och båtliv.

Klicka här       

 

Våra kursbåtar

Silver Eagle Cabin och Nauticat 33

Se bilder »

 

Inspirationsbilder

Se bilder från våra kurser i Roslagens skärgård, Grekland och Kroatien.

Se bilder »